2085 Pilisvörösvár

Szikla utca 1

Rosenhof Lovas Kft

Nyitvatartás:

H - P : 8:00 - 20:00

Sz - V : 8:00 - 19:00

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel

Vonat: S72; Z72 - Szabadságliget megálló

Busz: 820; 830 Volánbusz járatok

A lovarda vasárnap és hétköznap napközben is könnyedén megközelíthető a főváros irányából, vonattal pedig Esztergomból is. A megállók egy-két perc sétára esnek a bejárattól, ahova egy kevésbé forgalmas betonozott és gyalogos járdával ellátott úton lehet eljutni.

LOVAGLÁS

Légy részese te is eme gyönyörű sportnak tapasztalt lovainkkal és oktatóinkkal!

A lovakkal eltöltött idő mindenki számára örömöt és feltöltődést kínál. Rengeteg pozitív hatása közül a legfontosabbak talán az egyensúly és az állóképesség növekedése, a hirtelen helyzetek nyugodt kezelésének fontossága miatt pedig a gyors gondolkodás is fejlődik. A szabadban, testmozgással eltöltött idő jó hatással van a közérzetre és a szervezetre is egyaránt, a lovaglásnak emellett pedig közösségépítő ereje is van, rengeteg örök életre szóló barátság kezdődött lovardákban.

Örökké lehetne sorolni, mi az ami olyan jóvá és hasznossá teszi e sport űzését, de talán az a legjobb, ha az ember maga bizonyosodik meg róla, miután kipróbálja, milyen is az élet lóháton.

 

Jelentkezéshez kattints a saját lovaglótudásodnak megfelelő csoport ismertetőjére és töltsd ki az űrlapot, vagy telefonálj nekünk! Ha még új vagy, a visszaigazoló e-mailben, vagy telefonon fogjuk ismertetni veled a fontos tudnivalókat és a részvételhez szükséges próbalovaglásod időpontját. (Kivéve: Kezdő csoport)

IDŐPONTOK: +36 30 720 2007 - Merényi Kincső vagy +36 30 514 2645 - Kloknicer Tünde

ÁRLISTA
KEZDŐ CSOPORT
TEREPLOVAGLÁS
KÖZÉPHALADÓ CSOPORT
LOVASTÁBOR
HALADÓ CSOPORT
LOVAS SÉTA
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now